Предстои втората част от петите мачове в груповата фаза на Шампионската

...
Предстои втората част от петите мачове в груповата фаза на Шампионската
Коментари Харесай

Шампионска лига тази вечер: Кой от какво се нуждае за да продължи

 Реал удари Рома и оглави Група G, вижте останалите резултати в Шампионската лига
Предстои втората част от петите мачове в груповата фаза на Шампионската лига, а конфликтите които ни чакат са повече от зрелищни и могат да заплетат възлите в някои групи. Ето от какво се нуждае всеки тим с цел да си подсигурява европейски футбол и напролет.

Група А


Атлетико Мадрид - Монако
Борусия Дортмунд - Брюж

Дортмунд се нуждае от точка с цел да продължи. В случай, че победят, а Атлетико загуби ще са спечелили в групата.
Атлетико Мадрид ще продължи, в случай че завоюва против французите или в случай че Брюж не завоюва в Германия. Брюж се нуждае от победа, с цел да резервира шансове за класиране сред първите два тима. Монако има късмет само да се добере до третото място и Лига Европа, само че за задачата би трябвало да приключи с повече точки от Брюж.

Група B

ПСВ - Барселона
Тотнъм - Интер

Барселона е единственият тим, който си е обезпечил присъединяване в елиминациите. Те ще завоюват групата при победа над ПСВ или тъждество сред Тотнъм и Интер. Интер се нуждае най-малко от точка на Уембли, с цел да продължи напред. Тотнъм ще гони наложителна победа, с цел да остане в битката за елиминациите на шампионата. ПСВ може да се надява единствено на присъединяване в Лига Европа, само че то ще е невероятно, в случай че изгубят от Барселона

Група C

Наполи - Цървена Звезда
ПСЖ - Ливърпул

Ливърпул ще се класира за осминафиналите, в случай че победи ПСЖ и Цървена Звезда не завоюва в Неапол. Неаполитанците ще продължат при победа и в случай че ПСЖ не завоюва против Ливърпул. Парижани ще отпаднат от битката за първо и второ място, ако не завоюват, а Наполи победи. Загуба на Звезда значи, че те също ще могат да завършат най-много на трета позиция.

Група D

Локомотив Москва - Галатасарай
Порто - Шалке

При победа Порто ще е победител в групата. Точката ще ги класира или неуспех на Галатасарай в Русия. Шалке ще се класира, в случай че завоюва или в случай че Локомотив вземе най-малко точка вкъщи. Галатасарай би трябвало да завоюва непременно, с цел да резервира шансове за по-нататъшно присъединяване в шампионата. Победа на Локо Москва ги оставя в борбата за третото място и Лига Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР